Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinner vil ha Bobbys stefar

Sexsadisten er dømt for mishandling og drap på funksjonshemmede Bobby (10).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I løpet av sommeren har Eddy Larsson (40) fått mengder av brev fra kvinner som ønsker å møte ham, skriver Aftonbladet.

I går møtte han i retten for å anke drapsdommen på ti år han ble idømt i juni. Han ble funnet skyldig i systematisk mishandling og drap på 10 år gamle Bobby. Han har også tidligere sonet en treårs dom for sexsadisme mot to kvinner.

Larsson møtte nyklipt i retten, det store skjegget var erstattet med bart og forlovelsesringen var fjernet fra fingeren. Sexsadisten er, til mange svenske kvinners store glede, singel igjen.

Utviklingshemmet

Larsson ble sammen med Bobbys mor, Nina Äikiä (31), dømt i Eksjö tingrett for systematisk mishandling og drap på Bobby. Ankesaken som startet i Göta lagmannsrett i går er ventet å pågå de neste seks dagene.

Tortureringen av Bobby startet etter at moren hans bestemte seg for å forlove seg med og flytte inn hos Larsson tre måneder etter at hun hadde truffet han via en datingtjeneste på nettet.

Bobby var psykisk utviklingshemmet og hadde autistiske trekk. Han hadde problemer med å snakke, konsentrasjonsvansker og angst. Et annet kjennetegn ved sykdommen hans, var å unngå øyekontakt. Dette var et stort irritasjonsmoment for stefaren.

Groteskt drap

ÅSTEDET: Den systematiske mishandling pågikk på Larssons avsidesliggende gård ved Nasssjø i Småland sør i Sverige.
ÅSTEDET: Den systematiske mishandling pågikk på Larssons avsidesliggende gård ved Nasssjø i Småland sør i Sverige. Vis mer

Forholdet mellom Bobbys mor og Larsson var preget av SM-sex som ble stadig mer brutal. Äikiä ba Larsson slutte etter hvert som det ble for brutalt, men han fortsatte likevel.

Etter at samboerforholdet hadde vart en kort stund sluttet de begge i jobb, og moren sykmeldte Bobby fra skolen. Dagene brukte paret til å misbruke Bobby og ruse seg på alkohol.

En dag bestemte de seg for å slepe Bobby ut i snøen, kle av ham klærne, teipe han fast på en stol og la ham sitte der i minusgrader. Slik mistet Bobby livet. De slepte han opp på rommet igjen, prøvde å gjenopplive ham, men da det ikke gikk, dumpet de ham i sjøen.

Fra hele landet

Det er altså denne sex-sadisten som svenske kvinner nå ønsker å innlede et forhold til.

Forsvareren hans bekrefter at den drapsdømte Larsson har fått en rekke brev fra interesserte kvinner, men han ønsket ikke å gå nærmere inn på hva kvinnene skriver.

- Det er brev fra kvinner rundt om i landet, sier advokat Per Oehme.

ETTERTRAKTET: Drapsmann og sadist Eddie Larsson
RYSTET SVERIGE: Det groteske drapet på Bobby(10)rystet Sverige.