Kvitteringen avslører kjøkkensjefens hån av gjestene: «Veganhorer»

- Jeg angrer dypt og inderlig.

KVITTO: Lørdag kveld la den meritterte kokken Nicklas Ryhnell ut et bilde på Facebook av en kvittering fra restauranten han jobberpå i Södertälje i Sverige.

På bestillingen sto beløpet for bestillingen, hvilket bord maten skulle leveres til og kommentaren «Veganhorer». Foto: Privat
KVITTO: Lørdag kveld la den meritterte kokken Nicklas Ryhnell ut et bilde på Facebook av en kvittering fra restauranten han jobberpå i Södertälje i Sverige. På bestillingen sto beløpet for bestillingen, hvilket bord maten skulle leveres til og kommentaren «Veganhorer». Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lørdag kveld la den meritterte kokken Nicklas Ryhnell ut et bilde på Facebook av en kvittering fra restauranten han jobber på i Södertälje i Sverige.

På bestillingen sto beløpet for bestillingen, hvilket bord maten skulle leveres til og kommentaren «Veganhorer».Denne slengbemerkningen har skapt sterke reaksjoner på andre siden av grensa.

Både skuespilleren Linda Kumlin og politikeren Rodolfo Alvarez spredde det lite flatterende budskapet, og nå har Ryhnell gått ut og beklaget.

- Jeg orker ikke engang å forklare meg. Alt ble blåst ut av proporsjoner, og jeg angrer dypt og inderlig. Det er en slags sjargong vi har, forklarer han overfor lokalavisa LT.Han forklarer videre at den overfornevnte sjargongen nå skal vekk fra restauranten «Lilla Styrbjörn». 

- Jeg er veldig lei meg, og synes det er trist om noen har tatt seg nær av dette. Det kommer både vegetarianere og veganere for å spise hos oss. Jeg vil gjøre det helt klart at jeg ikke har noe imot verken veganere eller vegetarianere. Jeg har til og med skrevet en kokebok om vegetariske retter, sier han.Men hvem er det så disse han omtaler som «veganhorer» på bestillingen? Det vil han ikke si noe om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer