Kylling i pita

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ca. 20 minutter, 4 pers.:

4 kyllingfileter, 1 gul paprika, 1 rød paprika,

1 vårløk, 4 pitabrød, 1/2 boks crème fraîche,

1 pose tacokrydder.

Skjær kyllingfiletene i små terninger, ca.1x1 cm. Skjær paprikaene i biter og vårløken i ringer.

Stek paprikabitene på middels varme i litt olje i fem minutter. Da blir de søte og gode. Legg paprikaen på en tallerken, skru opp varmen og stek kyllingbitene sammen med vårløk i 3-4 minutter. Dryss over tacokrydderet og tilsett crème fraîche. Band alt godt og la alt bli gjennomvarmt. Fyll kyllingblandingen i varme pitabrød. Det smaker godt med en frisk salat til.

Flere oppskrifter og tips på egg.no