USA:

Kynisk felle: Drept

Kjæresteparet stanset bilen for å hjelpe det de trodde var en havarert motorist. Så dro kvinnen fram et våpen.

VILLE HJELPE: Kjæresteparet Mikayla Paulus (20) og Adam Simjee (22) stanset bilen for å hjelpe en kvinne i veien. Så rammet tragedien. Foto: Privat.
VILLE HJELPE: Kjæresteparet Mikayla Paulus (20) og Adam Simjee (22) stanset bilen for å hjelpe en kvinne i veien. Så rammet tragedien. Foto: Privat. Vis mer
Publisert

Da kjæresteparet Adam Simjee (22) og Mikayla Paulus (20) kjørte gjennom Talladega nasjonalpark i den amerikanske delstaten Alabama i forrige uke, så de plutselig en kvinne i veien.

Simjee og Paulus skal ha trodd at kvinnen var en havarert motorist, og stanset bilen for å hjelpe henne.

Så dro kvinnen i veien fram et våpen, og tvang kjæresteparet ut av bilen og inn i skogen. Deretter rammet tragedien, skriver The Guardian.

ETTERFORSKES: Megan Joyce Mohn (40) skrek om hjelp og sa at hun ikke ville dø under pågripelsen. Video: Salt Lake City Police Department. Reporter: Håvard T-L Knutsen. Vis mer

Oppsto skuddveksling

Det den kvinnelige raneren ikke visste, var at Simjee selv var bevæpnet. Med ryggen til raneren dro 22-åringen fram sitt eget håndvåpen, og åpnet deretter ild mot kvinnen.

Den kvinnelige raneren skal ha blitt truffet flere ganger i skuddvekslingen, men det samme ble 22 år gamle Simjee.

I kaoset som oppsto klarte Paulus å flykte fra stedet og kontakte politiet. Da nødetatene ankom stedet, var Paulus i gang med å gi livreddende førstehjelp til sin kjæreste, men livet sto ikke til å redde.

22-åringen ble erklært død på stedet.

Kvinnen som stanset kjæresteparet og deretter skjøt og drept Simjee, ble alvorlig skadd, og ført til sykehus.

USA: Lærernes handlinger har fått store konsekvenser. Video: WSB-TV. Reporter: Vegard Krüger / Mia Engenes Bratlie. Vis mer

Siktet for drap, bortføring og ran

Den nå drapsmistenkte kvinnen skal ha bodd ved et leirsted i den aktuelle skogen med en annen kvinne og hennes fem år gammel sønn.

Den andre kvinnen skal også ha vært delaktig i det politiet mener kan dreie seg om et mislykket ran, skriver The Guardian.

Da politiet oppsøkte leirstedet, ble den andre kvinnen straks pågrepet. Den fem år gamle gutten skal da ha kommet ut av et skogholt bevæpnet med en ladd hagle, som han raskt la fram seg.

Begge kvinnene er siktet for drap, bortføring og ran. Den andre kvinnen er i tillegg siktet for å ha satt sin egen sønn i en farlig situasjon.

ØDELEGGELSER: En tornado herjet gjennom byen Andover i Kansas, USA fredag 29. april. Video: Twitter Vis mer

Hyller kjæresten

Etter den tragiske hendelsen har 20 år gamle Paulus rykket ut på Facebook og satt ord på sin egen sorg:

«I går opphørte min verden. Min grunn til å være, min sjelevenn, min livspartner, den framtidige faren til mine barn, døde midt i en nasjonalpark i Alabama. Ingen ord er tilstrekkelige for å beskrive hvilken sjokk og smerte jeg opplever», skriver Paulus.

Videre kommer hun med en rørende hyllest av sin avdøde kjæreste.

«Adam er den beste personen jeg noensinne har møtt på denne planeten», skriver hun.

Hun legger til:

«Jeg vil elske deg for alltid. Takk for at du var min helt hver dag i fire år - de beste fire åra i mitt liv».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer