Kypros-turister ut mot Ving: - Vi følte oss som en kvegflokk

En motorfeil på et fly har ført til store forsinkelser i chartertrafikken i helga. - Vi følte oss som en kvegflokk, sier en av kundene om behandlingen de fikk av Ving.

CHARTERTRØBBEL: Gøran Anderson og kjæresten May Lill Engebretsen fikk en utrivelig slutt på charterturen til Kypros. Foto: Privat.
CHARTERTRØBBEL: Gøran Anderson og kjæresten May Lill Engebretsen fikk en utrivelig slutt på charterturen til Kypros. Foto: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kom Gøran Andersen, kjæresten May Lill Engebretsen og sønnen hennes på fem år endelig hjem etter en ukes badeferie på Kypros. Egentlig skulle de reist hjem med Vings fly på fredag, men på grunn av store forsinkelser og dårlig informasjon, valgte de i stedet å fly hjem med Norwegian.

Siden fredag morgen har seks av Vings flyvninger til og fra Gardermoen blitt kraftig forsinket på grunn av en motorfeil på ett av flyene. Flere tusen gjester med reiser til og fra Kypros, Tyrkia og Palma har blitt sittende på bakken. Enkelte av flyvningene har blitt utsatt med mer enn 36 timer.

Behandlet som kveg

Anderson mener Ving håndterte problemene dårlig.

- Jeg så allerede på morgenen fredag at flyet som skulle hente oss var forsinket ut fra Gardermoen. Litt senere fikk vi beskjed om at vi måtte flytte fra hotellet vårt til et felles hotell inne i Nicosia. Alle som skulle med flyet måtte dit, sier Anderson til Dagbladet. Han fortsetter:

- Jeg håper alle Vings verter overlevde dagen, for så mye sinte folk skal man leite lenge etter. Vi følte oss som en gjeng kveg på oppbevaring. Det verste er at mange har små barn med seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer