Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kysset 19 giftige kobraer

Thailender satte verdensrekord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En thailandsk slangetemmer kysset i dag 19 giftige konge-kobraer i et forsøk på å sette verdensrekord, melder AP.

En etter en ble kobraene sluppet ut på en scene satt opp på en strand i feriebyen Pattaya. Slangetemmeren Khum Chaibuddee kysset slange etter slange mens publikum så på.

Det var svært streng sikkerhet rundt rekordforsøket. På hvert av scenens fire hjørner stod en slangetemmer, et medisinsk team var også tilstede i tilfelle noe skulle gå galt.

Rekordforsøket var arrangert av Ripley´s Believe It or Not-museumet i Thailand. Museumsdirektør Somporn Naksuetrong sa at målet var å slå Guiness-verdensrekorden fra 1999 der en amerikaner kysset 11 giftige slanger. Det greide de.

Khum jobber som slangetemmer på deltid og har gjort det de siste 12 årene. - Jeg har selv blitt bitt av slanger mange ganger, sa han og understreket at folk ikke skulle prøve på det samme hjemme.

- Man må alltid ha i tankene den gamle historien om slangetemmeren som døde av et slangebitt, sa han.

SMASKET TIL: Og havnet i Guiness rekordbok. Foto: SCANPIX
SMASKET TIL: Og havnet i Guiness rekordbok. Foto: SCANPIX Vis mer