Kysset graven farvel

SKIEN (Dagbladet): Klokka 13.10 i går startet drapssiktede Gamal Hoseins lange vei til Grys grav. Han kysset graven og felte sine tårer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Uniformert politi var de eneste ved hans side. I femten minutter varte den private minnestunden. Ingen var i tvil om hvem som besøkte Grys grav ved Kilebygda kirke i går. Politiet var uniformert, Gamal fikk bare være en armlengdes avstand fra lovens håndhever.

Men han slapp å bære håndjernene han hadde på seg under transporten fra Skien kretsfengsel.

Etter sin private minnestund ble han kjørt tilbake til cella i Skien kretsfengsel. Politiet forsøkte ikke å gjennomføre nye avhør av ham i går. Men de kommer, og de kan bli knallharde.

Det er bare et tidsspørsmål før han vil bli konfrontert med tekniske funn som er gjort i Faresgrillen som politiet mener er drapsåstedet. Og funn gjort ved brygga i Trommedalen i Skien som kan være stedet der liket av Gry Hosein ble dumpet.

- Vi avventer svar på flere analyser, sier etterforskningsleder, politiadvokat Jon H. Borgen, til Dagbladet.

Politiet har nå avsluttet et systematisk søk etter Grys eiendeler - veske og mobiltelefon. Politiet er overbevist om at hun ble kvalt og drept inne på familiens kiosk- og videobutikk på Falkum i Skien om ettermiddagen lørdag den 13. januar.

Gamal står fortsatt hardt på at han er uskyldig. I går tok han farvel.

AVSKJED: Drapssiktede Gamal Hosein (35) bøyde seg ned, la ned blomster og kysset Grys grav.