Kysset kjæresten - så døde han

Nå er hun siktet for drap.

- SJOKKERT: Kvinnen ble pågrepet av folk fra politiet og kriminalomsorgen lørdag. Ifølge moren ble hun sjokkert, og nekter straffskyld. Foto: Tennessee Department of Correction
- SJOKKERT: Kvinnen ble pågrepet av folk fra politiet og kriminalomsorgen lørdag. Ifølge moren ble hun sjokkert, og nekter straffskyld. Foto: Tennessee Department of Correction Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En kvinne fra Tennessee er nå siktet for forsettlig drap og smugling etter at kjæresten hennes, en innsatt i fengsel, døde etter å ha kysset henne, skriver Tennessee Department of Correction i en pressemelding.

- Hendelsen peker på faren ved å frakte smuglergods inn i fengsler og konsekvensene ved det, sier David Imhof, sjef for kriminalomsorgens etterforskningsavsnitt, i pressemeldingen.

Metamfetamin

Kvinnen ble sett mens hun kysset kjæresten under et besøk i februar. Etter besøket ble han dårlig, og ble fraktet til sykehus, hvor han døde.

DØDE: Kvinnens kjæreste døde av overdose etter kysset. Foto: Tennessee Department of Correction
DØDE: Kvinnens kjæreste døde av overdose etter kysset. Foto: Tennessee Department of Correction Vis mer

Etterforskningen har avdekket at under kysset overførte kvinnen en ballong med 30 gram metamfetamin over i munnen på kjæresten. Han svelget ballongen og døde av overdose.

Kvinnen ble pågrepet i helga av politiet og spesialagenter fra kriminalomsorgen. Nå sitter hun varetektsfengslet i et fengsel i Hickman utenfor Nashville.

Nekter

Hennes mor har uttalt seg til NBC News etter pågripelsen. Hun forteller at datteren ble sjokkert da hun ble arrestert.

- Jeg er ikke sikkert på at hun visste hun var under etterforskning, sier moren.

Moren sier datteren nekter for å ha tatt livet av kjæresten.

- Hun brydde seg veldig om ham, sier moren.

Kjæresten sonet en dom på elleve år, og skulle etter planen slippe ut i 2029.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer