Kyssevideoen som rørte verden var bare juks. Men denne er helt ekte

Når du ikke trodde det kunne bli kleinere ...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da kortfilmen «First Kiss», som viser 20 fremmede par som kysser, ble lagt ut på Youtube i midten av mars, viste den seg raskt å bli en skikkelig netthit.

På bare noen dager hadde videoen fått nesten 30 millioner visninger, og ble hyllet verden over for sin sårbarhet. I skrivende stund er den sett over 77 millioner ganger på Youtube.

Men kritiske røster var ikke like imponerte over videoen, da det ble kjent at den er en promotering av designmerket WRENs høstkolleksjon og at flere av de «fremmede menneskene» i filmen er profesjonelle skuespillere og modeller.

Alessandro Farhad var blant dem som først lot seg imponere av «First Kiss», men som senere ble skuffet over at de medvirkende i filmen ikke var «vanlige» mennesker uten profesjonell skuespiller-erfaring.

Ville vise ekte fremmedkyssing Derfor bestemte han seg for å lage sin egen «First Kiss»-versjon, basert på samme konsept, men uten hjelp fra skuespillere og modeller.

Farhad samlet sammen noen av sine venner og gikk ut på gata i italienske Torino, for å huke tak i folk på gata og be dem bli med på et første kyss med en helt fremmed.

Han forteller at han oppfordret folk til å være med på å rette opp skuffelsen av den originale «First Kiss».

I videoen øverst i saken kan du se hvordan det gikk.

Mange parodier Et sikkert tegn på en ekte Youtube-suksess er når parodiene begynner å strømme på.

Og det tok ikke lang tid før det var tilfellet også for «First Kiss»-suksessen.

Blant annet laget det britiske reklamebyrået Mother of London dyras svar på fremmed-kyssingen: «First Sniff».

Det var riktignok ett problem på «First Sniff»-settet, som WREN neppe opplevde under innspillingen av «First Kiss»:

- Den fem måneder gamle valpen i videoen, la fra seg en enorm bæsj midt på kontoret vårt, røper fay-Fright til The Independent.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer