Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lå 20 minutter i isråk

En 65 år gammel mann ble i morges reddet opp fra Mjøsa etter at han hadde kavet i en isråk i 20 minutter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen gikk gjennom isen 07.40 på et sted som heter Jessnes. Heldivis for han, sto en mann på land og så det hele. Dramaet utspant seg omlag 150 meter fra strandkanten. Politiet vet foreløpig ikke hva mannen gjorde ute på isen så tidlig om morgenen.

Nedkjølt

Dykkere fra Hamar brannvesen ble sendt til stedet. 20 minutter etter at meldingen tikket inn til politiet, var mannen ute av vannet.

65-åringen er sendt til Hamar sykehus for kontroll.

- Han var bevisst da han ble tatt opp av vannet, men han er noe nedkjølt, sier vaktleder Svein Lystad til Dagbladet.no.

For å være på den sikre siden rekvirerte politiet på Hamar luftambulansen fra Lørenskog til Jessnes. Stedet ligger omtrent fem kilometer nord for Hamar i Ringsaker kommuner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling