Lå fem dager i ruinene

Gråtende, med hodet gjemt i hendene, står Viral Dalal (24) og ser på at bulldosere skuffer bort rasmassene hvor han har ligget levende begravet i fem dager. I ruinene er også seks av hans familiemedlemmer. Døde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dalal lå og sov da jordskjelvet ødela bygningen han og familien bodde i. I de neste fem dagene lå 24-åringen klemt mellom ruinene. De britiske redningsarbeiderene hadde gitt opp å finne noen overlevende i bygningen og var svært overrasket da de seint i går fram trakk fram Viral Dalal.

- Han hadde ikke fått en eneste skrape. Det så tvert i mot ut som at han hadde kledd seg opp til en kveld på byen, sier redningsarbeider Ray Gray til AP.

Dalal ble puttet i en ambulanse, men hoppet ut så fort han forstod at bulldosere skulle fjerne ruinene av det som en gang var hans leilighet. 24-åringen tegnet et kart over leiligheten, i håp om at hans familiemedlemmer skulle bli funnet som han - i live.

Hørte stemme

Dalal ble reddet fordi naboer i går hørte en stemme fra ruinene. Det tok mange timer å få ut Viral Dalal, som i dag ser på at bulldosere rydder bort bygningen hvor hans mor, far og ett år gamle nevø ligger.

Dalals bygning, Sahajanand Tower, var den høyeste bygningen i Bhuj. Minst 70 personer skal være fastklemt og døde inne i bygningen, melder AP.

Redningsmedarbeiderne skal ta en siste runde for å lete etter de savnede før bulldoserene overtar for alvor. Myndighetene sier at mulighetene for å finne overlevende nå er veldig små.

Levende begravet

I byen Ahmedabad ble det i dag tidlig også funnet en kvinne (55) som har ligget fem dager i ruinene. 55-åringen lå levende begravet inntil sin døde sønn i 118 timer før hun ble funnet av redningsmannskapet.

- Det er et mirakel at hun lever, sier kommunaltjenestemannen Kailashnathan i Ahmedabad. Han forteller videre at liket etter kvinnens 19-årige sønn lå rett ved siden av henne under rasmassene.

Røde Kors har igangsatt en luftbro for å få nødvendige forsyninger inn i katastrofeområdet.

Titusenvis av mennsker er drept i jordskjelvet som viste hele 7,9 på Richters skala. Myndighetene frykter at dødstallet skal stige til rundt 100.000.

MIRAKEL: Viral Dalal overlevde mirakuløst fem dager i ruinene.