Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

La opp på e-post

Skiskytter Wolfgang Rottmann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) De to østerriske skiskytterne Wolfgang Rottmann og Wolfgang Perner, som var hovedpersonene i Torino-OLs største dopingskandale, har nå annonsert at de legger opp. Det skriver det østerriske nyhetsbyrået APA.

I en e-post Rottmann sendte ut i dag, skrev han at han avslutter karrieren på grunn av udokumenterte dopingbeskyldninger og behandlingen han fikk før og etter politirazzien mot tilholdsstedet til de østerriske skiskytterne.

Perners avgjørelse ble kjent allerede i går.

De to skiskytterne flyktet fra Italia umiddelbart etter politirazzien, og ble senere sparket ut av Østerrikes OL-tropp. Perner forklarte den plutselige forsvinningen med at han fryktet å bli fengslet, og at han aldri ville få se familien sin igjen.

LEGGER OPP: Wolfgang Rottmann flyktet fra OL etter dopingrazzien mot de østerriske skiskytterne. Nå legger han opp. Foto: REUTERS
LEGGER OPP: Wolfgang Rottmann flyktet fra OL etter dopingrazzien mot de østerriske skiskytterne. Nå legger han opp. Foto: REUTERS Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!