Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

La toalettet stå!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kjersti Lyche i Oscars gate 43 i Oslo er ulykkelig. Hun er innehaver av Little England Design og leverandør av visse saker og ting til det kongelige norske slott. Men hun er også innehaver av det utendørstoalettet som Dagboka beskrev for et par uker siden. Strøkets beboere har nå brukt vår lille toalettartikkel som brekkstang for å få doskåla fjernet. Dette vil ikke Dagboka ha noe av, og vi skal derfor hilse Kjersti Lyche fra bykjenner Mentz Schulerud: - Homansbyen må ta seg sammen. Det trengs forskjønnelse i hagene, og dessuten finnes det ikke ett eneste utendørs avtrede mellom Majorstuen og sentrum!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling