La ut baby på eBay

Startprisen for Merlin (7 mnd) var 1 Euro.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no):Et tysk par midlertidig mistet omsorgsretten for sitt barn, etter at moren la deres syv månede gamle sønn ut for salg på eBay.

\'Nesten ny baby til salgs, da han er blitt for stor for meg. Dette er en guttebaby, drøye 70 cm lang.\', slik lød teksten i annonsen som fikk en rekke tyskere til å melde fra til myndighetene.

- Det var bare en spøk. Jeg ville se om noen la inn bud på ham. Mannen min og broren min syntes også det var morsomt, sier Tanja (23) til den tyske avisa Bild.

Ingen skal ha bydd på den lille gutten, men politiet har ikke samme form for humor som småbarnsmoren  fra Bayern og nå er paret under etterforskning.

- Det er ikke klart om dette var en spøk eller ikke. Politiet har satt i gang etterforskning etter mistanke om barnehandel, sier Renee Beck, til Reuters.

Merlin (7 mnd) har nå blitt omplassert til en klinikk, og moren Tanja må i neste uke gjennom en psykiatrisk evaluering.

- Jeg ville aldri sendt vekk min elskede Merlin, sier hun.

DEN SOM LER SIST...: Tanja la ut sønnen til salgs for moro skyld, nå er hun fratatt omsorgsretten for ham. Faksimile: eBay
DEN SOM LER SIST...: Tanja la ut sønnen til salgs for moro skyld, nå er hun fratatt omsorgsretten for ham. Faksimile: eBay Vis mer
La ut baby på eBay