Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

La ut bilde av pistol på egen Facebook-profil

- Livet går i bølgedaler, skrev drapssiktet (35). Kjørte selv til politiet og sa han hadde drept kamerat.

 AVSPERRET:  Politiets etterforskere jobbet i ettermiddag og kveld på drapsåstedet rett utenfor Grimstad sentrum. FOTO: SONDRE STEEN HOLVIK.
AVSPERRET: Politiets etterforskere jobbet i ettermiddag og kveld på drapsåstedet rett utenfor Grimstad sentrum. FOTO: SONDRE STEEN HOLVIK. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet):  Den drapssiktede 35-åringen i Grimstad har tidligere lagt ut bilde av en pistol på sin Facebook-profil. Det er uklart om det er en ekte pistol eller en etterlikning.

Politiet vet foreløpig ikke om mannen hadde lov til å ha pistolen. Han er foreløpig siktet for forsetlig drap.

- Det er altfor tidlig å si. Vi har ikke hatt tid til å sjekke våpenregistrering, sier jourhavende politijurist Julie Møller Digre ved Agder politidistrikt til Dagbladet.

Drapssiktede kjørte selv til inngangsdøra til politistasjonen like etter klokka 15 i dag og fortalte at han hadde drept en person.

Bodde sammen Drapsofferet (33) og drapssiktede (35) kjente hverandre godt, og har periodevis bodd sammen den siste tida.

Siktede er bostedsregistrert på adressen der drapet skjedde like utenfor Grimstad sentrum. Drapsofferet har navnet sitt på ringeklokka til samme leilighet.

Ifølge Agderposten.no har siktede slitt etter et samlivsbrudd.

- Bølgedaler På sin Facebook-profil har mannen ytret sin frustrasjon og blant annet skrevet:

- Livet går i bølgedaler.

Dagbladet har snakket med den siktede mannens arbeidsgiver.

- Jeg er i sjokk. Han er en grei kar, sier arbeidsgiveren til Dagbladet.

 MELDTE SEG SELV:  35-åringen som er siktet for forsetlig drap, parkerte rett foran døra til politistasjonen og Grimstad og meldte seg. FOTO: SONDRE STEEN HOLVIK.
MELDTE SEG SELV: 35-åringen som er siktet for forsetlig drap, parkerte rett foran døra til politistasjonen og Grimstad og meldte seg. FOTO: SONDRE STEEN HOLVIK. Vis mer

Drapssiktede har vært sykmeldt den siste tida, men ifølge arbeidsgiveren skulle han snart tilbake på jobb.

Politiet avhører i kveld vitner.

- Vi har startet avhør av en person. Jeg kan ikke gå ut med om dette er et øyenvitne, sier politijurist Julie Møller Digre.

Politiet vil også prøve å avhøre den siktede nå i kveld.

Korrekte opplysninger Møller Digre forteller at det ikke er flere pågrepne eller mistenkte.

- Vi satser på at vi har rett person når han kommer til oss og forteller hva han har gjort og at det ligger en død person et anvist sted. Alle opplysningene han har kommet med, har vært korrekte.

 ÅSTED:  Både drapssiktede og den drepte 33-åringen hadde den siste tiden bodd i leiligheten til høyre, der offeret ble funnet på ettermiddagen 17. mai. FOTO: SONDRE STEEN HOLVIK.
ÅSTED: Både drapssiktede og den drepte 33-åringen hadde den siste tiden bodd i leiligheten til høyre, der offeret ble funnet på ettermiddagen 17. mai. FOTO: SONDRE STEEN HOLVIK. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media