Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

La ut klineselfie for å finne igjen «drømmemannen». Plutselig fikk hun melding av kjæresten hans

Gikk viralt.

IKKE SOM PLANLAGT: Da Pippa McKinney startet en Facebook-aksjon for å finne det hun trodde var drømmemannen som hun hadde møtt kvelden i forveien, ble ikke resultatet helt som forventet. Det var nemlig kjæresten hans som tok kontakt. Foto: Mercury Press & Media Ltd.
IKKE SOM PLANLAGT: Da Pippa McKinney startet en Facebook-aksjon for å finne det hun trodde var drømmemannen som hun hadde møtt kvelden i forveien, ble ikke resultatet helt som forventet. Det var nemlig kjæresten hans som tok kontakt. Foto: Mercury Press & Media Ltd. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Frisørstudenten Pippa McKinney fra Stockport trodde hun hadde funnet sitt livs store kjærlighet da hun i helga var ute på byen i Manchester og feiret sin 22-årsdag.

Hun hadde sikret seg bilder av at de to kysset, men da hun skulle kontakte ham dagen etter viste det seg at «hun hadde skrevet ned feil nummer» ifølge Manchester Evening News. Dermed tok hun til Facebook.

Hun la ut bildet sammen med en oppfordring om at noen som kjente denne «Matt» måtte ta kontakt med henne. Han hadde nemlig fortalt at han «ikke hadde Facebook».

SØK: Pippa McKinney tok til Facebook for å finne den ukjente kysseren fra kvelden i forveien. Foto: Mercury Press & Media Ltd.
SØK: Pippa McKinney tok til Facebook for å finne den ukjente kysseren fra kvelden i forveien. Foto: Mercury Press & Media Ltd. Vis mer

Ikke overraskende skjøt innlegget fart, og på noen få timer søndag ettermiddag hadde det blitt delt over 2000 ganger. Og riktig nok - kort tid etterpå tikket det inn svar til den svermende 22-åringen, men ikke av det slaget hun hadde sett for seg. Det var nemlig kjæresten til den unge casanovaen som meldte seg.

Overrasket McKinney ble naturligvis overrasket over denne uventede vendingen, og sa selv at hun var lei seg for at kjæresten til «Matt» hadde blitt såret etter at innlegget og bildet spredde seg i en voldsom fart.

- Takk til alle venner og familie som har stilt opp for meg. Jeg hadde virkelig ikke sett for meg at det skulle få sånn oppmerksomhet, og jeg føler virkelig med henne. Jeg har snakket med henne, og hun er en fantastisk person, sier hun.

Det manglet heller ikke på personer som mente hun McKinney aldri burde lagt ut innlegget i utgangspunktet, og i alle fall at det burde slettes nå som hun vet hvem han er. Dette er hun ikke enig i.

BEKLAGER: McKinney ble naturligvis overrasket over denne uventede vendingen, og sa selv at hun var lei seg for at kjæresten til «Matt» hadde blitt såret etter at innlegget og bildet spredde seg i en voldsom fart. Foto: Mercury Press & Media Ltd.
BEKLAGER: McKinney ble naturligvis overrasket over denne uventede vendingen, og sa selv at hun var lei seg for at kjæresten til «Matt» hadde blitt såret etter at innlegget og bildet spredde seg i en voldsom fart. Foto: Mercury Press & Media Ltd. Vis mer

- Han fortjener å bli framstilt som en idiot. Hadde jeg ikke gjort det, hadde ikke den stakkars jenta visst om det. Han hadde sikkert fortsatt på den samme måten i framtiden.

Svarer Men der McKinney måtte tåle kritiske røster, var det ingenting mot det «Matt» selv måtte tåle. Kommentarene haglet, og han fikk det glatte lag av det store flertall.

- Dette er det morsomste. En utro kjæreste som blir avslørt på sosiale medier. Bra at jentene som var involvert har skværet opp, skriver Charmaine Anderson.

- Du fant i alle fall ut hva slags fyr han er. Det kan virke som om kjæresten hans er heldig som kom seg unna, skriver en annen Facebook-bruker.

Matt selv virker, naturlig nok, ikke å være like fornøyd med oppmerksomheten, og tok selv tastaturet fatt i sitt forsvar.

- Dette har nå gått altfor langt og er ikke lenger en vits. Jeg har forsøkt å være stille om dette, men jeg synes det er på tide at folk får høre min versjon av historien - sannheten. Hvor mange ganger har denne historien forandret seg? Hun er bare ute etter oppmerksomhet og er ei veldig merkelig jente, skriver han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!