Laber stemning i Nyhetskanalen

Etter et halvt års drift er nå alt usikkert for Nyhetskanalen. Stemningen i TV-selskapets redaksjonslokaler i Oslo er heller laber i formiddag: Mens styret sitter og diskuterer hva som skal skje utover, sitter 23 frilansere og 73 faste og lurer: Skal de på jobb i morgen eller ikke?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

På røykerommet diskutereres det: Hvorfor er ikke lønna kommet inn på konto i dag? Må jeg skaffe meg en ny jobb i morgen? Hvorfor er Arve Juritzen fra Juritzen TV AS egentlig her? Og blir det sending i kveld?

 - Det er stille før stormen. Dommedagsstemning, sier en av de ansatte som har litt problemer med å konsentrere seg om å lage saker til kveldens eventuelle sending. Han vil ikke si noe offentlig eller være med på bilde.

 - Det er viktig å tenke på framtida. Hvis det nå bestemmes at vi skal fortsette, er det ikke noe bra at jeg uttaler meg. Spesielt siden jeg går på engasjement, sier han til Dagbladet :på nettet. Han har jobbet i Nyhetskanalen siden starten og synes det er forferdelig synd hvis kanalen blir lagt ned etter bare noen måneders drift.

 - Vi har jobbet på spreng og har laget veldig mange gode programmer. Derfor er det utrolig synd hvis vi nå må legge inn, sier en annen.

 Det med lønna ser imidlertid ut til å ordne seg. Den kommer inn i løpet av dagen, i følge klubbformann Ole Christian Tronstad.

Usikkert

Så plutselig blir det stille på røykerommet, og vi ser Arve Juritzen komme inn i lokalene.

 - Juritzen TV... Hva gjør de her, spørres det og man lurer på om produksjonsselskapet har tenkt å gå inn som en eventuell investor.

 Men hva som egentlig foregår bak de lukkede dørene, vet foreløpig ingen.

 Dagbladet :på nettet kommer med mer så fort noe skjer i Nyhetskanalens lokaler.

LABER STEMNING: De ansatte i Nyhetskanalen lurte på det meste i formiddag, mens ledelsen satt i møte. Vil de få lønn? Vil de ha jobb i morgen?

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer