<strong> DØDT LØP:</strong>  Labour-leder Ed Miliband får samme oppslutning som David Cameron og De konservative i en ny meningsmåling. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
DØDT LØP: Labour-leder Ed Miliband får samme oppslutning som David Cameron og De konservative i en ny meningsmåling. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer

Labour og De konservative likt i fersk måling

Men ingen får rent flertall.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I YouGovs siste meningsmåling for The Sun har både Labour og De konservative 33 prosents oppslutning få dager før det britiske parlamentsvalget.

Statsminister David Camerons parti har falt 1 prosentpoeng fra søndagens måling, mens Labour forblir uendret.

Den nye målingen følger trenden fra de siste ukene, som viser et nærmest dødt løp mellom de to største partiene i forkant av det spennende valget. Ingen av dem har klart å etablere en ledelse som overstiger feilmarginen på 3 prosentpoeng.

Meningsmålingene har konsekvent vist at verken De konservative eller Labour ligger an til å skaffe seg rent flertall i Parlamentet.

(NTB)


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer