VALGNEDERLAGET: Tidligere presidentkandidat Mitt Romney hadde sin første større opptreden etter valgnederlaget mot Barack Obama. Foto: REUTERS/Jonathan Ernst/NTBScanpix
VALGNEDERLAGET: Tidligere presidentkandidat Mitt Romney hadde sin første større opptreden etter valgnederlaget mot Barack Obama. Foto: REUTERS/Jonathan Ernst/NTBScanpixVis mer

- Lær av mine feil

Mitt Romney i sin første større opptreden etter valgnederlaget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere presidentkandidat sier til sine kollegaer i det republikanske partiet at de må lære av hans feil.

I sin første større opptreden etter valgnederlaget mot Barack Obama i november snakket Romney under den årlige konferansen Conservative Political Action Conference utenfor Washington fredag.

- Det er opp til oss å sørge for at vi lærer av mine feil, og av våre feil, slik at vi kan vinne seierne befolkningen og nasjonen er avhengig av, sa Romney.

Blant feilene som blir nevnt var ikke å legge mer vekt på kandidatenes personlige egenskaper og lederevner tidlig i valgkampen.

- Jeg er lei meg for at jeg ikke ble deres president. Men jeg vil jobbe sammen med dere og stå skulder til skulder med dere. Til slutt skal vi vinne, som vi har gjort tidligere. Og av samme grunn; fordi vår kamp er rettferdig og den rette, sa Romney videre.

(NTB)