Undervisning på Zoom

Lærer fersket i Zoom-time

Elevene fikk servert noe helt annet enn digital undervisning.

ETTERFORSKES: Det var ved denne skolen, Columbia Secondary School for Math, Science, and Engineering i New York City at læreren jobbet. Foto: Google Maps
ETTERFORSKES: Det var ved denne skolen, Columbia Secondary School for Math, Science, and Engineering i New York City at læreren jobbet. Foto: Google Maps Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Både lærere og elever har siden coronapandemiens inntog, blitt nødt til å forholde seg til flere strenge restriksjoner for å unngå at smitten sprer seg.

Dermed har det nærmest blitt en vane at store deler av undervisningen foregår digitalt, blant annet ved hjelp av videokonferanser, men for en spansklærer i New York har den digitale undervisningen på Zoom fått uheldige konsekvenser.

Læreren ble nemlig tatt på fersken, mens det så ut som hun sugde på brystvorta til en toppløs mann midt under timen, ifølge en rapport fra spesialkommisjonen for hendelser på byskoler i New York City. Det er New York Post som har fått tilgang på rapporten og saken er fortsatt under etterforskning.

- Denne oppførselen er totalt uakseptabel, sier Danielle Filson til avisa. Hun jobber som pressekontakt for skolene i New York City.

Returnerte til timen

Hendelsen skal ha skjedd slutten av september, rundt 12 minutter før timen var over. Etter å ha fjernet munnen fra mannens brystvorte skal hun ha returnert til timen og diskutert et arbeidsark med elevene.

Læreren forklarte ikke oppførselen sin, som ble fanget opp av flere elever og deretter delt i sosiale medier, blant annet via Snapchat.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer