- Lærer helte Zalo i munnen på en elev

Foreldrene skal ha anmeldt forholdet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En gutt forteller at han skulle tulle litt, ved å ha vann i kaffen til læreren, men reaksjonen til læreren var noe helt annet enn de forventer, skriver Lofotposten.

Ifølge gutten dro læreren gutten bort til vasken, hvor han skal ha tvunget Zalo i munnen på eleven, som går i niende klasse.

Men reaksjonen stoppet ikke der. Læreren skal også ha sagt «Neste gang du gjør det, så tømmer jeg hele Zaloflaska i munnen på deg», skriver avisa.

Gutten fortalte sine foreldre om hendelsen da han kom hjem fra skolen. De forteller avisa at de ikke er i tvil om at gutten forteller sannheten, og sier at de har snakket med andre elever som bekrefter hendelsen.

Foreldrene forteller at de ikke ble tatt på alvor av skolen, og at de derfor anmeldte forholdet til politiet i går.

Rektoren ved skolen vil ikke kommentere saken.

- Vi ønsker ikke å gå ut med noe i denne saken. Vi har heller ikke fått bekreftelse på at det er gjort en anmeldelse mot en lærer. Saken er taushetsbelagt, sier rektor til Lofotposten.

Han legger likevel til at det som blir fortalt i Lofotposten, bare er én versjon av sannheten.

Politiet i Midtre Hålogaland politidistrikt sier til Dagbladet lørdag kveld at de politibetjentene som eventuelt kjenner til saken ikke er tilgjengelig i kveld.