Lærer kan være forgiftet av elever

Politiet etterforsker om elevene ved en barneskole i Trondheim har forgiftet læreren sin. Få dager før skoleavslutning oppdaget læreren et hvitt pulver i og ved kaffekoppen hun hadde drukket av.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen følte ubehag i magen etter å ha drukket av kaffen og tok med seg litt av pulveret og reiste til Regionsykehuset i Trondheim. Pulveret er foreløpig ikke identifisert, men kvinnen opplevde hendelsen som så ubehagelig at hun fortsatt er sykmeldt, ifølge Adresseavisen.

Politiet ser alvorlig på hendelsen. Flere 12-13 år gamle elever fra den aktuelle avgangsklassen har den siste tiden vært inne til avhør. Ifølge Adresseavisen har politiet en klar formening om hvem som kan stå bak det noen elever kanskje tror var en morsom spøk, men som for læreren fortonet seg som en voldsom personlig belastning. Flere av ungdommene i lærerens klasse har blitt avhørt.

- Ingen har tilstått. Men vi er interessert i å oppklare denne saken. Vi ser ikke på dette som guttestreker. Vedkommende lærer oppfatter det som skjedde som en klar krenkelse og forulempning, og vi fortsetter arbeidet med det vi mener er interessante opplysninger, sier politibetjent Frank Brevik i Trondheim politidistrikt.

(NTB)