Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lærer kastet elev gjennom vindu

En lærer gikk torsdag til angrep på en elev og kastet ham gjennom et vindu slik at glasset knuste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da femteklassingen ikke ville gjøre som han ble bedt om, sprakk det for læreren. Han tok tak i gutten og førte ham gjennom et vindu, slik at glasset knuste. Den alvorlige episoden fant sted på Auglend skole i Stavanger.

Etter en uenighet mellom læreren og eleven, dyttet læreren gutten slik at han falt. Gutten skal ha reagert med et sint utrop. Dermed tok læreren tak i femteklassingen, og førte eller kastet ham gjennom et vindu.

Glasset knuste i møtet med eleven, men gutten skal ikke ha fått alvorlige kuttskader. Han ble undersøkt på legevakten etter voldsepisoden, og skal ha flere synlige merker på kroppen etter den brutale behandlingen. Episoden fant sted foran flere andre elever.

– Det har skjedd noe som ikke skulle skjedd, det må vi bare legge oss flate på, sier rektor Ellinor G. Bryne ved Auglend skole til Rogalands Avis.

Ifølge rektoren har både lærer og elev gitt like framstillinger av hendelsesforløpet.

– Nå følger vi opp saken både i forhold til gutten og læreren. Etter morens ønske har gutten ikke vært på skolen i dag (fredag, journ. anm), sier Bryne.

Hun ønsker ikke å kommentere om læreren vil miste jobben eller bli suspendert.

Saken er ikke politianmeldt fra skolens side. Det har ikke lyktes avisa å komme i kontakt med elevens mor.

(ANB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling