- Lærer Kelsey (25) på rømmen med elsker (13)

Siktet for kidnapping og voldtekt. Funnet i Mexico.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) Det angivelige forholdet mellom lærer Kelsey Peterson (25) og den 13 år gamle skolegutten i Lexington i Nebraska, USA ble avslørt for en uke siden, melder nyhetsbyrået AP.

De to forsvant etter at politiet startet etterforskning av deres angivelige intime forhold og Peterson ble permittert fra sin lærerstilling på Lexington Middle School i forrige uke.

Ifølge rettsdokumenter ble 13-åringen sist sett 26. oktober. Nå melder AP at rømlingene er funnet sammen i Mexico.

- Handler ikke bare om sex

Dermed ser det ut til at amerikanske myndigheter fikk rett i sine antagelser om at Kelsey Peterson forlot et lite barn hjemme i Nebraska og rømte til Mexico sammen med gutten, som hun i lengre tid skal ha hatt et seksuelt forhold til.

- Hennes hvite Pontiac ble sett tirsdag formiddag da den krysset grensa til Mexico fra California, uttaler etterforskningsleder Paul Schwarz.

I forkant av forsvinningen skal 13-åringen ha spurt sin tante om man må ha visum eller pass for å ta seg til Mexico. Dette styrket politiets mistanke om at læreren og skolegutten var på rømmen sammen, og FBI ble koblet inn i saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer