Lærer misbrukte skoleelev

En russejente trengte en voksenperson å snakke med. Læreren hennes utnyttet seg av situasjonen. Han tok meg seg jenta hjem og gjorde henne gravid. Det endte med at hun tok abort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Læreren som er tiltalt for utuktig omgang med en elev sa i går at han følte seg beæret over å ha kontakt med en ung, pen kvinne. Han omtaler forholdet til jenta som et lidenskapelig og ekte kjærlighetsforhold. Ifølge VG innser han ikke at det var galt å ha seksuell omgang med en elev som var ustabil og slet med tunge tanker.

Læreren og eleven hadde et forhold på to måneder. Fem ganger gjennomførte læreren samleie med eleven som var 40 år yngre enn ham selv. I denne perioden betale læreren jenta til sammen 5500 kroner, og ved tre anledninger mottok hun penger etter at de hadde hatt sex.

Jenta sa i retten at hun følte seg som en hore, mens mannen hevder at han følte omsorg for jenta, og at det derfor var naturlig å gi henne penger.

Mannen er tiltalt for å ha misbrukt sin stilling som lærer til å skaffe seg utuktig omgang med jenta. Politifullmektig Per Thorbjørnsen la ned påstand om 90 dager betinget fengsel. Dessuten krever jenta 30 000 kroner i oppreisning. Men mannen nekter straffeskyld, skriver VG.

dagbladet.no