Lærer siktet - filmet jenter med skjult kamera i flere år

Den 36 år gamle dansken skal ha filmet over 80 elever. Jentene ante ikke at læreren hadde montert kamera i skolens garderobe.

ANSATT: Mannen jobbet som lærer ved Karensmindeskolen i Danmark. Det var også her jentene ble filmet. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix
ANSATT: Mannen jobbet som lærer ved Karensmindeskolen i Danmark. Det var også her jentene ble filmet. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er avisa Nordjyske som omtaler den ferske siktelsen, som omhandler seksuell trakassering. Ifølge avisa skal læreren ha filmet de 82 jentene over en periode på seks år. De skal ha vært elever i 5. til 9. klasse da de ble filmet i skolens garderobe.

Politiet på Nordjylland har nå avsluttet etterforskningen mot 36-åringen, som ble pågrepet tilbake i februar. Pågripelsen fant sted etter at noen elever hadde oppdaget en ryggsekk i garderoben på Karensmindeskolen.

På sekken skal det ifølge Nordjyske ha vært et skjult kamera som skulle etterligne en kulepenn.

Læreren ble pågrepet i sitt hjem. Under ransakingen fant politiet flere kameraer som var egnet for skjult overvåkning. Det ble gjort omfattende beslag av blant annet PC og minnekort.

Skal ikke være delt

Ved gjennomgangen av materialet som ble beslaglagt, avdekket politiet 28 opptak med fra skolens garderobe. 47 av skolens nåværende elever og 35 tidligere elever skal ha blitt identifisert. De første opptakene stammer ifølge avisa fra skoleåret 2013/2014.

Etter funnet ble læreren i tillegg til seksuell trakassering også siktet for besittelse av overgrepsmateriale.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer