Lærer siktet for sex med mindreårig

En tidligere undervisningsinspektør på en ungdomsskole i USA er siktet for å ha hatt et seksuelt forhold med en mindreårig elev. Nå venter han barn nummer to med denne eleven.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Miguel Vivanco (42) traff den unge jenta da han jobbet som undervisningsinspektør ved Rancho Alamitos ungdomsskole for noen år tilbake. I 1996 fikk så jenta (i dag 19 år) parets første barn. Politiet startet så sin etterforskning: Hadde Vivancos hatt et seksuelt forhold med jenta som den gangen var mindreårig?

Etterforskningen har ført til at Vivanco i morgen skal i retten, siktet for å ha hatt et seksuelt forhold med den mindreårige jenta - som nå venter hans andre barn. Blir Vivanco dømt i retten, kan han vente seg opptil tre år og åtte måneders fengsel, melder nyhetsbyrået AP.

Vivanco er selv gift og har tre barn sammen med sin kone. At han er familiemann, har imidlertid ikke stoppet den tidligere undervisningsinspektøren:

-Han interesserte seg alltid mest for jentene i klassen, og han pleide å klemme dem. En venn av meg fortalte at han pleide å omfavne henne så kraftig at hun knapt klarte å puste, forteller Elizabeth Baltazar (17) til AP.

(AP)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer