Lærer siktet for sexovergrep

En lærer ved en ungdomsskole ved Tromsø er siktet for seksuelle overgrep mot en elev ved skolen. Mannen skal være mistenkt for flere overgrep mot elever.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ringte til rektoren ved skolen om informerte om saken i dag, skriver Nordlys.no. Det er foreldre til elever ved skolen som skal ha anmeldt læreren.

Siktet

Verken rektoren eller skolesjefen vil si hvor mange elever det er snakk om, hvor gamle de er eller hva slags seksuelle overgrep læreren er anmeldt for. Men ifølge nettavisen til Nordlys er det snakk om flere elever.

- Mannen ble pågrepet tirsdag, og er foreløpig siktet for utuktig omgang med én elev ved skolen, sier kriminalsjef Einar Pedersen ved Tromsø politidistrikt til Nettavisen.

Sjokk

Rektoren ved skolen sier at opplysningene de fikk fra politiet i dag kom som et sjokk på lærere og elever ved skolen.

- Det var en sjokkopplevelse. Jeg fikk vite litt av politiet i går. I dag informerte jeg kollegiet mitt. Vi jobbet også med det i klassene i siste time i dag. Alle som hadde spørsmål fikk komme med dem, sier han.

Læreren ble pågrepet i dag, og blir framstilt for varetektsfengsling i morgen. Han skal ikke være kjent av politiet for lignende forhold.