Barneskole i USA:

Lærer sparket etter sjokkfunn

- Uakseptabelt, sier en representant fra skolen.

ILLUSTRASJONSBILDE: Bildet viser Edibles, som elever fant i en av lærerens bokser. Foto: AP Photo/Chris Carlson
ILLUSTRASJONSBILDE: Bildet viser Edibles, som elever fant i en av lærerens bokser. Foto: AP Photo/Chris Carlson Vis mer
Publisert

På en barneskole i South Carolina ble en lærer arrestert og seinere sparket som følge av en uheldig episode i september.

Læreren hadde nemlig som vane å belønne elevene sine med godteri når hun følte de hadde gjort seg fortjent til det, men det ikke elevene visste var at det fantes forskjellig innhold i godteriboksen som lå i klasserommet.

- Vi ble koblet på i denne saken 23. september etter at vi mottok beskjed om at en barneskoleelev fant en pakke med Edibles i en eske full av godteri, som læreren pleide å belønne studentene med, sa sheriff Jay Koon ifølge Independent.

ULOVLIGE STOFFER: Spansk politi har pågrepet et par mistenkt for å ha utført psykedeliske ritualer. Video: Guardia Civil. Reporter: Marie Røssland Vis mer

Edibles er et godteri som inneholder det psykoaktive stoffet THC, som finnes i blant annet marihuana. Stoffet er ulovlig i South Carolina.

Læreren skal ha bedt eleven velge noe annet, og representanter ved skolen bekrefter at ingen av elevene fikk i seg godteriet.

Læreren ble permittert fra jobben, og seinere sparket som følge av hendelsen. Dagen etterpå ransakte politiet lærerens leilighet, og politiet bekrefter at de fant flere pakker med Edibles liknende de som ble funnet i klasserommet.

- Sikkerheten til våre elever er vår øverste prioritet, uttalte Greg Little ved den aktuelle skolen i en uttalelse.

- Det er uakseptabelt for en ansatt og potensielt true et barns velvære. Vi vil fortsette å jobbe for å sikre at alle barna våre har et trygt miljø å lære og vokse i, heter det videre i uttalelsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer