Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lærer tiltalt for samleier med elev (14)

Overgrep gjennom 13 måneder i Sarpsborg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||En lærer i Sarpsborg er tiltalt for å ha hatt samleie med en 14 år gammel gutt. Gutten var elev ved ungdomsskolen der han jobbet.

Overgrepene skal ha pågått over en periode på 13 måneder, og det dreier seg om flere samleier, skriver nettutgaven til Sarpsborg Arbeiderblad. Læreren nekter straffskyld.

Læreren ble pågrepet i januar i år. Politiet gikk til pågripelse etter at de mottok en anmeldelse om at han skulle ha hatt seksuell omgang med gutten ved flere anledninger. Overgrepene skal ha startet i desember 2007 da gutten var 14 år gammel.

Statsadvokaten har nå tatt ut tiltale mot læreren. Han er tiltalt for seksuell omgang med barn under 16 år. I tillegg er han tiltalt for å ha misbrukt sin stilling som lærer der han var i et tillitsforhold til å skaffe seg den seksuelle omgangen.

Advokat Henrik Bliksrud, som forsvarer læreren, sier saken er en stor påkjenning for klienten.

- Min klient avviser fullstendig innholdet i anklagene som er rettet mot ham, sier Bliksrud.

Saken kommer opp for Sarpsborg tingrett 25. november. Det er satt av tre dager til saken.


(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling