- Lærer tok ladegrep og rettet pistol mot elever

Elever og foreldre ved Skrim ungdomsskole vil ha læreren suspendert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vet du noe om saken? Tips oss!

(Dagbladet.no): Klassekontakt for elevene i en 8.klasse ved Skrim ungdomsskole, sier elevene står fast ved sin versjon av hva som skjedde i en undervisningstime forrige uke.

Elevene hevder læreren forlot klasserommet, kom tilbake med det som så ut som en pistol, rettet den våpenlignende gjenstanden mot dem og sa:

- Jævla drittunger, hold kjeft ellers smeller det!Les saken her.

Rektor ved skolen, Kristin Holberg, sier læreren har forklart at han tok opp den svarte plastpistolen og sa: «Oj! Hvorfor ligger den her? Tenk om noen utenfra kan se den».

- Så ut som ladegrep

Klassekontakt Kaja Færder sier hun i løpet av dagen i dag har snakket med flere av foreldrene til elevene som var tilstede i klasserommet.

Elevene insisterer på at læreren forlot klasserommet og kom tilbake med en pistol, ikke at han bare plukket opp en pistol som lå på pianoet, slik rektor ved skolen sier.

- Det var intet forsvarsel og det var ingen humor eller spøk knyttet til dette. Noen mener det så ut som om læreren tok ladegrep. De har forklart at han tilsynelatende tok ut et magasin og satte det inn i igjen, sier Færder til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer