Lærerblad fjernet sak om lærerstreik-opptrapping

- Ikke bekreftet, sier redaktør Knut Hovland

VARSLET OM STREIK: Utdanning, tidsskriften utgitt av Utdanningsforbundet, varslet i dag på sitt nettsted utdanning.no at varsel om streikeopptrapping kom i dag. Så fjernet de saken. Her er lærere ved Spjelkavik ungdomsskole og UNIO medlemmer Ingebjørg Rørstad, Semir Sik og Inger Sofie Moldestad under streiken i 2012.

FOTO: Fridgeir Walderhaug / Dagbladet
VARSLET OM STREIK: Utdanning, tidsskriften utgitt av Utdanningsforbundet, varslet i dag på sitt nettsted utdanning.no at varsel om streikeopptrapping kom i dag. Så fjernet de saken. Her er lærere ved Spjelkavik ungdomsskole og UNIO medlemmer Ingebjørg Rørstad, Semir Sik og Inger Sofie Moldestad under streiken i 2012. FOTO: Fridgeir Walderhaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «I dag vil det, etter det Utdanning erfarer, bli klart hvilke kommuner og fylkeskommuner som blir en del av opptrappingen» skrev utdanningsnytt.no, Utdanningsforbundets eget tidsskrift like etter klokka 10.00 i dag.

Saken ble publisert på nettsidene 09.35 i dag tidlig, og ble fjernet igjen 10.15, får Dagbladet opplyst fra Utdanningsnytt.

Rykter Utdanningsforbundet har hele tida sagt at streiken skal trappes kraftig opp, og siden 1. juli har 36 lærere vært tatt ut i streik ved Rothaugen skole i Bergen.

Men meldingene om hvor og hvordan lærerstreiken skal trappes opp er stadig ubesvart. Da Utdanningsnytt i dag kom med meldingen, så det ut til at et svar omsider skulle komme.

- Vi valgte å ta bort den saken fordi vi ikke hadde gode nok kilder. Vi vil ikke ha den saken der før vi vet sikkert hvor det.  Vi har ikke fått bekreftet at en varsel av opptrapping vil komme i dag, sier redaktør i Utdanning, Knut Hovland, til Dagbladet.

Det eneste man kommer til på Utdannings nettsider nå, er en død lenke. Saken ble sitert av nyhetsbyrået NTB og gjengitt i en rekke andre nyhetsmedier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer