Lærere teipet igjen munnen til seksåring

Etterforskes for mishandling i Skåne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): To kvinnelige lærere etterforskes av politiet etter at de teipet igjen munnen til en seks år gammel gutt på en skole i den svenske byen Höganäs på fredag, melder Expressen.se

Gutten, som ikke klarte å være stille, ble først tatt med inn på kjøkkenet hvor han fikk skjenn for å ha bråket. Deretter klistret en av lærerinnene en stor teip over munnen hans.

- Han fikk problemer med å puste. Da jeg skulle hente han hadde han tisset på seg og var helt fortvilet. Ikke nok med at de hadde behandlet ham på denne nedverdigende måten, de lo av ham i tillegg, sier seksåringens mor til Kvällsposten.

Hun forteller at hun først ikke kunne tro på sønnens fortelling. Den virket for absurd. Men alt ble senere bekreftet av ansatte på skolen.

Familien har vært i kontakt med rektor på skolen som ifølge moren skyldte på at lærerne nettopp hadde kommet tilbake etter å ha vært sykemeldte, og derfor ikke var helt i balanse.

- Han ville at vi skulle treffes alle sammen og prate ut, men han sa ikke et ord om at de ikke er egnet til å ta seg av barn, sier hun.

Utdanningssjefen i kommunen foreslo at gutten kunne bytte skole, noe seksåringens familie ikke var fornøyd med. De valgte derfor å anmelde forholdet til politiet.

Politiet bekrefter at de har mottatt en anmeldelse, og at de nå etterforsker saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer