SPORLØSE: Utenfor denne villaen ble Heidi Abildskov funnet drept fredag morgen, Politiet har ingen teori om hvorfor spesialskolelæreren ble knivstukket. Foto: Claus Bech / BT
SPORLØSE: Utenfor denne villaen ble Heidi Abildskov funnet drept fredag morgen, Politiet har ingen teori om hvorfor spesialskolelæreren ble knivstukket. Foto: Claus Bech / BTVis mer

Læreren Heidi (41) knivdrept

Eksmannen avhørt mens politiet gjennomsøker København-forstad etter spor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet vet fortsatt ikke hva som skjedd etter at den 41 år gamle spesialskolelæreren Heidi Abildskov fredag morgen ble funnet knivdrept like utenfor villaen der hun bor med sin mann og datter i Københavns forstad Virum.

- Vi har fortsatt ingen teorier motiv for drapet, sier etterforskningsleder Henning Svendsen hos Nordsjællands politi til den danske avisa BT.

Dukket ikke opp på jobb Den nærmeste familien, deriblant Abildskovs eksmann og hennes nåværende manns ekskone, er avhørt i saken mens etterforskere med politihunder gjennomsøker det idylliske boligområdet for tekniske spor.

Heidi Abildskov jobbet med barn med læringsvansker og handikap, og etterlater seg flere egne barn, deriblant en 16 år gammel datter på kostskole.

Hennes ektemann, som også har barn fra tidligere forhold, var ifølge BT på forretningsreise og satt på den andre siden av Atlanteren da ektefellens arbeidsgiver ringte og sa at den vanligvis på punktlige kvinnen ikke hadde dukket opp på jobb.

Han varslet da naboene, som i 10-tiden fredag morgen fant 41-åringen drept på terrassen, iført natt-tøy og med flere knivstikk i brystet.

Ingen knuste ruter Kvelden før var hun på besøk hos en venninne i nabolaget, men alene hjemme da drapet skjedde en eller annen gang natt til i går.

- Det er ingen knuste ruter eller noe annet som tyder på innbrudd. Av hensyn til etterforskningen kan jeg foreløpig ikke opplyse om det er andre tegn til vold eller om hun har kjempet for sitt liv, sier Svendsen til BT.