Lag framtidas hverdagskost!

Dagbladet inviterer herved sine lesere til å sende inn oppskrifter på framtidas hverdagskost. Slipp fantasien løs!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Dette blir spennende! sier soussjef Mattias Forsberg på restauranten Acqua i Oslo.

På sparket må han og Øyvind Hjelle , kjøkkensjef på Palace Grill i Oslo, diske opp med lesernes oppskrifter førstkommende fredag.

De to sitter i Dagbladets matjury sammen med Kaare Norum , leder for Statens ernæringsråd, og fiolinist Marte Krogh .

Sammen skal de kåre, lage, og ikke minst smake på, framtidas middagsmat.

De to kokkene ber om at det skal være mulig å oppdrive råvarene i Norge.

Juryen kommer til å legge vekt på at rettene passer inn i en hektisk hverdag. Den bør være rask å lage. Og maten skal ha rimelig bred appell hos både voksne og barn.

Råvarer som virker sykdomsforebyggende er et pluss. Også råvarer som virker prestasjonsfremmende vil telle positivt og det skal smake godt.

Husk at framtidsmat er ny mat. Retten fins ikke i kokebøkene.

Dessuten: Mat har navn . Du velger selv hva din rett skal hete.

<B>KONKURRANSE:</B> Det er kokkene Mattias Forsberg (t.v) og Øyvind Hjelle som skal lage lesernes framtidsmat. Nå venter de bare på oppskriftene.