Lagde bomber og torturerte dyr

NEW YORK (Dagbladet) Politiets etterforskere har nå funnet to bomber i huset der den 15-årige drapsmaskinen Kip Kinkel bodde sammen med sine foreldre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går ble 16-årige Ben Walker erklært død av skuddet som traff ham i hodet under skole-massakren sist torsdag. Walker ble det andre dødsofferet for Kip Kinkels 51 skudd i skolekantina.

17-årige Mike Nickolauson var en av de første som ble truffet av Kip Kinkels kuler. Han døde på stedet. Ingenting tyder på at drapsmannen og offeret kjente hverandre.

Hjemmelagde bomber

Klassekameratene til Kip Kinkel har utpekt ham til den som «mest sannsynlig vil utløse Den tredje verdenskrig».

Hjemme hos Kip Kinkel fant politiet i går to døde mennesker som politiet tror er guttens foreldre.

Politiets bombeeksperter beveger seg imidlertid forsiktig gjennom huset:

De har hittil funnet to hjemmelagete bomber og avdekket at huset inneholder kjemikalier som kan brukes til å lage sprengstoff.

Mye ammunisjon

Kip Kinkel løp mellom bordene i skolekantina på Thurston High School der det var nær 500 elever, mens han skjøt fra hofta med sin halvautomatiske rifle.

Jacob Ryker som er med på skolens bryterlag, ble truffet i brystet. Han grep om rifleløpet og ble skutt en gang til gjennom hånda.

Likevel klarte han å ta våpenet fra Kip Kinkel og legge ham i bakken. Jacobs bror Johs og flere av vennene kom til og holdt ham nede.

Jacob ligger nå på sykehus, og tilstanden er alvorlig.

Politiet fant ammunisjon i ryggsekken som Kinkel hadde med til skolen.

Torturerte dyr

Beskrivelsene av Kip Kinkel varierer fra «klassens moromann» til «mørk, innadvendt og grublende».

Tilsynelatende viste han de klassiske tegn på en voldsmann. Han pinte dyr, var snarsint og opptatt av våpen.

Han trente karate og brukte en gang et karatespark til hodet mot en medelev som ertet ham.

Kip Kinkels bestevenn forteller at Kip var engstelig for hvordan foreldrene ville reagere på at han ble utvist fra skolen etter at han onsdag møtte opp bevæpnet. William Kinkel (59) var pensjonert spansklærer. Faith P. Kinkel (57) var spansklærer på naboskolen.

- Han var engstelig for at hendelsen ville stille familien i et dårlig lys. Han snakket mye om det, hvordan dette kom til å virke på vennene hans og om hvordan foreldrene kom til å ta det.

Kip Kinkel ble framstilt for fengsling i går. Han blir stilt for retten som voksen, men er for ung til å bli dømt til døden.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer