Lagde kjøttballer av mekanikeren

Kokken mente han var blitt utsatt for usanne homserykter, og snek seg inn til skipsmekanikeren med en kniv i hånda. Den stakk han rett inn i mekanikerens edlere deler gjentatte ganger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var da den russiske tråleren «Dobrovolsk» lå ved kai på Ellingsøy i november i fjor at mekanikeren bråvåknet av voldsomme smerter i underlivet.

I tussmørket skimtet han skikkelsen til skipskokken på vei ut med en kniv i hånda. Mekanikeren løp blodig ut på gangen etter det brutale overfallet, som resulterte i at urinrøret og høyre svamplegeme i penis ble kappet tvert over, skriver Sunnmørsposten.

Sunnmøre herredsrett valgte mandag å lese opp fornærmedes tidligere forklaring istedenfor å la han uttale seg på nytt, da stemningen i rettslokalet var alt annet enn harmonisk.

- Dette er det verste en mann kan gjøre mot en annen mann: Å stikke ham i skrittet med en kniv. At jeg på forhånd skal ha spredt rykter om at kokken er homofil er ikke sant, har mekanikeren sagt i et rettslig avhør seint i fjor.

I retten derimot var han noe mer eksaltert:

- Jeg vil at kokken skal sendes til Russland og dømmes der. Han er ikke et menneske, og må derfor isoleres, skrek mekanikeren mens han pekte på tiltalte.

Som på sin side hevdet at han ikke husket noe fra selve knivstikkingen.