Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lager ettminutts mobisoder

Fra Hollywood kommer snart ettminutts episoder av TV-serien «24» for mobiltelefoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

The Twentieth Century Fox studio går fra det største skjermformat til det minste når de nå skal spesiallage episodene basert på TV-serien «24», for mobiltelefon. Den nødvendige 3G-teknologien leveres av Vodafone PLC. Konseptet kalles Vodafone live!med 3G .

Vodafone lover at episodene kan sees på mobiltelefonskjermer i januar, men da kun i Storbritannia. Mobisodene, som de kalles, skal introduseres i USA og flere andre europeiske land der Vodaphone er blant mobiloperatørene, i løpet av 2005.

TV-serien «24», med Kiefer Sutherland i hovedrollen, har vært en stor suksess. Som for TV, skal det lages 24 mobisoder.

De ett minutt lange dramaene skal kombineres med tilbud om film-trailere og klipp under tittelen månedens film. Bridget Jones: The Edge of Reason er første film på denne lista. Videre skal the Twentieth Century Fox studio satse på tjenester innen både nyheter, sport, musikk og spill.

NYTT FILMMEDIUM: «24», med Kiefer Sutherland i hovedrollen, er bare en av Hollywoods karakterer som nå også skal på mobilskjermen. Bildet er manipulert.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media