Laget bilde av den drepte kvinnen

Politiet offentliggjør nå et fantombilde for å vise hvordan den drepte kvinnen som ble funnet i Hobøl 30. august kan ha sett ut. Slik håper de å finne hennes identitet og drapsmann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Etter anmodning fra politiet har professor Per Holck ved Anatomisk institutt ved Universitetet i Oslo bygget opp et ansikt, for å gi et bilde av kvinnen. Holck understreker at ansiktet bare viser hvordan kvinnen kan ha sett ut, på grunnlag av ansiktsskjelett og hudtykkelse.

På fantombildet er ansiktet montert på en dukke kledd slik kvinnen var da hun ble funnet i et skogområde.

Asiatisk

Undersøkelsene ved Anatomisk institutt bekrefter at kvinnen var mellom 35 og 45 år gammel. Kvinnens alder ble anslått etter tannstudier. Målinger av ansiktssjelettet viser at hun kan stamme fra «området Indonesia-Java-Filippinene», uten at det kan fastslås med sikkerhet. Rapporten fra anatomisk institutt beskriver kvinnen som overvektig.

Ifølge politiadjutant Anne Mette Angell ved politiet i Moss var kvinnen iført klær som er kjøpt i Norge, bortsett fra en t-skjorte politiet ikke har klart å fremskaffe maken til.

Ukjent mann

Mange tips er kommet inn i saken. En vitneobservasjonen av en mann i området der kvinnen ble funnet kan, ifølge Angell, settes i forbindelse med at liket av kvinnen ble plassert i skogen. Politiet tror ikke at kvinnen ble drept der hun ble funnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer