Laget musikkvideo da dattera ble voldtatt i ferieparadis

- Ville du bedt til Gud om å få leve hvis du møtte meg?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Krabi i den thailandske Ao Nang-provinsen er et yndet feriemål for mange nordmenn. For ei nederlandsk modell (19) endte ferieturen i et mareritt da hun skal ha blitt voldtatt av en thailandsk turistguide.

Da mannen ble pågrepet og seinere sluppet fri mot kausjon, reagerte faren hjemme i Nederland sterkt. Han laget en musikkvideo der han langer ut mot at mannen som skal ha voldtatt datteren får gå fri.

Synger med hagle i hånda Ifølge Bangkok Post har turistnæringen i Krabi merket effekten av at musikkvideoen er blitt spredt på nettet. I cowboyantrekk og med ei hagle i hånda hevder den nederlandske faren at den antatte voldtektsmannen slapp billig unna da han ble løslatt.

Nettstedet Andrew-Drummond.com skriver at den 19-årige modellen ble voldtatt på bursdagsfeiringen sin i Krabi.

Gjerningsmannen skal ha blitt identifisert ved hjelp av overvåkningskameraer.

Bangkok Times skriver at Krabi-politiet opplyser at de følger alle retningslinjer i denne saken, og påpeker at rettssystemet i Nederland og Thailand ikke er det samme.

Kritikk fra thaier også De har nå lagt ut en video som svar på «Evil man from Krabi»-videoen, men denne er bare på thailandsk og uten engelske undertekster.

Ifølge Bangkok Times kommer flere thaier også med sterk kritikk av politiets håndtering av den aktuelle voldtektssaken.

Faren til den 19-årige jenta mener iallfall det. Han spiller selv i musikkvideoen, der han blant annet holder et luftgevær opp mot det som skal være et bilde av den antatte gjerningsmannen.

- Ville du bedt til Gud om å få leve hvis du sto overfor meg?