Lagt i bakken av syv t-banekontrollører

17-årige Martin Pedersen ble klemt opp mot et gjerde på Majorstua stasjon, og holdt fast av syv t-banekontrollører i ti til femten minutter. - Svært brutalt, sier vitner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

REDD: Morten Pedersen (17) ble redd etter det brutale møtet med t-banekontrollørene. Han vurderer nå å anmelde forholdet.

SJOKKERT: Elisabeth Tvedte (32) var vitne til det som skjedde på Majorstua syaasjon. Hun er sjokkert over oppførselen til kontrollørene.

Martin Pedersen ble tatt uten gyldig billett i kontroll. To ganger har Oslo byrett i høst fastslått at Oslo Sporveiers kontrollører ikke kan pågripe eller holde igjen passasjerer som ikke har gyldig billett. Uten virkning.

SJOKKERT: Elisabeth Tvedte (32) var vitne til det som skjedde på Majorstua syaasjon. Hun er sjokkert over oppførselen til kontrollørene.

Holdt i bakken

Da Pedersen skulle til å gå av vognen fordi han ikke ville vedta forelegget, ble han omringet av syv til ni kontrollører. I følge vitner dro de ham ut av vognen, og tvang ham opp til et gittergjerde på stasjonsområdet. Der ble han holdt hardt fast i ti til femten minutter. Flere vitner sto skrekkslagne og så på «kontrollen». - De dro meg ned i bakken, og holdt meg fast i omtrent ti minutter, forteller Morten Pedersen- - Det er det verste jeg har opplevd, sier Martin Pedersen. Han er tydelig preget av stuasjonen når Dagbladet :på nettet møter ham på stasjonen. Han hakker tenner, ansiktet hans er rødflammet, og hånden hans er hoven og rød. En patrulje fra Oslos politikammer avhører ham.

Skjelven

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer