Lagt i feil grav etter begravelse

En familie i Kragerø oppdaget nylig at deres kjære var lagt i feil grav etter en begravelse på kirkegården på Kalstad i Kragerø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En familie i Kragerø oppdaget nylig at deres kjære var lagt i feil grav etter en begravelse på kirkegården på Kalstad i Kragerø.

Begravelsesseremonien ble avsluttet i kapellet og da slektninger noen timer etter seremonien dro til kirkegården for å se graven, oppdaget de at familiegraven lå urørt. Derimot fant de kranser og blomsterhilsener til sin nære slektning på en annen nyanlagt grav ikke så langt unna, skriver Kragerø Blad Vestmar.

Kirkegårdsarbeiderne hadde åpnet feil grav, og satt ned kisten der.

Kirkevergen beklager saken dypt.

- Vi tar dette svært alvorlig, og har beklaget veldig sterkt overfor de pårørende. Dette har vært svært vondt for oss også, sier kirkeverge Anne-Mette Andersen Bamble til avisen.

Ifølge kirkevergen skjedde feilen på grunn av en blanding av rutinesvikt og menneskelig svikt. Kisten er i etterkant flyttet over i riktig grav.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer