Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lagt i håndjern og voldtatt på Quart-nachspiel

Først truet 27-åringen den 22 år gamle kvinnen med pistol. Så lenket han henne fast med håndjern og voldtok henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Voldtekten skal ifølge Fædrelandsvennen ha skjedd på et nachspiel i natt, etter en Quart-fest for de som jobbet under festivalen.

Etter festen i Bendiksbukta i Kristiansand skal den 27 år gamle mannen og den 22 år gamle kvinnen ha tatt taxi til mannens bolig. Ifølge kvinnen var det meningen at også de andre festdeltagerne skulle bli med til nachspielet hos mannen, men av ukjente årsaker fulgte de aldri etter.

- I mannens bopel ble jenta truet med et våpen som senere viste seg å være en luftpistol. Hun oppfattet imidlertid våpenet som ekte, og det fremkalte frykten i henne. Hun ble deretter lagt i jern og voldtatt, sier vaktsjef Arne Jessen til Fædrelandsvennens nettavis.

Senere på natta sovnet 27-åringen, og den vettskremte jenta klarte å fri seg fra håndjernene og rømme ut av huset. Hun tok taxi til Legevakten, hvor hun fortalte hva som hadde skjedd.

27-åringen ble pågrepet av politiet i natt.

- Vi har avhørt den 27 år gamle mannen i formiddag, men vil ikke si noe om hva han har fortalt. Nå skal vi sjekke ut hans forklaring, sier vaktsjef Arne Jessen til Dagbladet.no.

- Har han erkjent voldtekten eller at han har hatt samleie med kvinnen?

- Det ønsker vi ikke å kommentere, sier Jessen.

Den 27 år gamle mannen er ikke tidligere straffet, og ble i ettermiddag løslatt.

- Vi så ingen grunn til å holde på mannen. Han er anmeldt av kvinnen og vil bli innkalt til nye avhør mandag, sier vaktsjef Bjørn Hansen til Dagbladet.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media