Lagt inn på sykehus uten at foreldrene visste det

Ett av barna som ble funnet i senga til den overgrepssiktede nordmannen (45) i Gambia.

SEKS BARN: Den overgrepssiktede nordmannen levde deler av året i Gambia og ble funnet med seks barn på rommet i huset han bodde i søndag 26. desember. Foto: Privat
SEKS BARN: Den overgrepssiktede nordmannen levde deler av året i Gambia og ble funnet med seks barn på rommet i huset han bodde i søndag 26. desember. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BRUFUT (Dagbladet): Politi- etterforskningen av nordmannen som er arrestert i Gambia er blitt noe forsinket, da politiet ikke har fått snakke med ett av de angivelige ofrene i saken der nordmannen skal ha misbrukt seks gambiske småbarn seksuelt. Den lille gutten ligger fortsatt på sykehus.

Guttens familie har ingen anelse om hvorfor politiet har lagt inn gutten på sykehuset i den gambiske hovedstaden.

- Vi visste ikke en gang at han ble lagt inn, sier en bekymret representant for familien til Dagbladet. Familien håper sykehusoppholdet ikke er knyttet til overgrepssaken.

Familien har ikke vært og besøkt gutten på sykehuset.

- Det kan være malaria, insektbitt eller noe annet. Gutten vår ble lagt inn på sykehus uten at vi ante noen ting, sier han.

Det var søndag 26. desember at politiet slo til mot huset familien delte med den overgrepsdømte, norske 45-åringen i Brufut, omkring tre mil fra Banjul.

Da skal 45-åringen fra Telemark ha ligget i senga med seks mindreårige, gambiske barn. Gutten, som er ett av to barn bosatt i huset som var til stede i nordmannens seng, ble da tatt med av politiet og innlagt på sykehus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer