Lagt ned blomster ved leiligheten til trebarnsfaren Bjarte Hansen (58)

Der han bodde med drapssiktet stesønn.

TIL MINNE: I oppkjørselen til huset der Bjarte Hansen og drapssiktede Kim Andreas Kristiansen (23) bodde sammen. Foto: Thomas Rasmus Skaug
.
TIL MINNE: I oppkjørselen til huset der Bjarte Hansen og drapssiktede Kim Andreas Kristiansen (23) bodde sammen. Foto: Thomas Rasmus Skaug . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ØYER (Dagbladet): Det er fem dager siden politiet fant Bjarte Hansen (58) drept og brent på et bål i Øyer i Oppland.

Fortsatt er det ukjent hva som er skjedd med trebarnsfaren, eller hvor det er blitt av den drapssiktede stesønnen, Kim Andreas Kristiansen, som er etterlyst nasjonalt og internasjonalt. 

Ved boligen der han bodde med sin drapssiktede stesønn, er det tirsdag lagt ned blomster.

- Håper han har det bra Hverken politi, familie eller venner vet hvor det er blitt av 23-åringen, som politiet mener har drept stefaren sin.

- Vi aner ikke hvor han er. Vi håper bare han har det bra og at han melder seg. Uansett hva som har skjedd eller hva han har gjort, sier kameratene hans til Dagbladet.

PÅ STEDET: Også tirsdag er kriminalteknikere fra Kripos tilstede i boligen der stefar og -sønn delte en sokkelleilighet i et større hus. Foto:   Thomas Rasmus Skaug
PÅ STEDET: Også tirsdag er kriminalteknikere fra Kripos tilstede i boligen der stefar og -sønn delte en sokkelleilighet i et større hus. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer

Tilbake sitter en familie i sjokk og sorg, ifølge familiens bistandsadvokat, Nina Braathen Hjortdal.

- De er sjokkert og veldig lei seg. De ønsker en oppklaring av saken og få en forklaring på hva som har skjedd. De ønsker han skal melde seg slik at de får visshet i hvor han er, sier Hjortdal.

Kim Andreas Kristiansen har tre halvsøsken hvis far er den avdøde Bjarte Hansen.

- De trenger å bearbeide dødsbudskapet. Samtidig er bekymringen for bror stor uansett hva som har skjedd, uansett søskenforhold og hva som har skjedd, så er han et familiemedlem, sier bistandsadvokaten.

- Ikke gitt lyd fra seg Mandag valgte politiet å gå ut med fullt navn og bilde på 23-åringen. Også stefaren ble identifisert.

ETTERLYST: Familie, venner og bekjente ber Kim Andreas Kristiansen (23) melde seg for politiet. Foto: Politiet
ETTERLYST: Familie, venner og bekjente ber Kim Andreas Kristiansen (23) melde seg for politiet. Foto: Politiet Vis mer

Politiet vet ikke hvor Kristiansen befinner seg.

 - Vi har ikke funnet ham, og han har ikke gitt lyd fra seg. Oppfordringen vår er den samme - med god støtte fra familien: meld deg!, sier politistasjonssjef Bjørn Egil Bergundhaugen.

LAGT NED: Blomster er lagt ned i oppkjørselen til huset der den drepte og den drapssiktede bodde. Thomas Rasmus Skaug
.
LAGT NED: Blomster er lagt ned i oppkjørselen til huset der den drepte og den drapssiktede bodde. Thomas Rasmus Skaug . Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer