Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lahnstein er sjukmeldt

Kulturminister Anne Enger Lahnstein ble sjukmeldt en uke til tirsdag 23. mars på grunn av en akutt øyekatarr i dag. Hun har fått beskjed av legen om å hvile øynene og ikke lese i dagene framover.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dette kommer fram i en pressemelding fra statsministerens kontor. Ingen av de andre statsrådene kommer til å overta ansvaret for Kulturdepartementet i Lahnsteins sjukefravær. Fraværet vil heller ikke få noen konsekvenser for Lahnsteins styring av Olje- og energidepartementet mens olje- og energiminister Marit Arnstad har svangerskapspermisjon. I ekstraordinært statsråd i går ble det bestemt at Lahnstein skal overta styringen av Olje- og energidepartementet i tillegg til Kulturdepartementet fra fredag 26. mars klokken 12.00.

Sjukmeldingen betyr imidlertid at Lahnstein ikke kommer til å delta i den muntlige spørretimen i Stortinget i morgen, der hun skulle ha vært med sammen med landbruksminister Kåre Gjønnes og sosialminister Magnhild Meltveit Kleppa. I hennes sted vil fiskeriminister Peter Angelsen delta.

(NTB)