Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lahnstein sykmeldt til 23. mars

Oslo (NTB): Kulturminister Anne Enger Lahnstein ble tirsdag sykmeldt en uke til tirsdag 23. mars på grunn av en akutt øyekatarr. Hun har fått beskjed av legen om å hvile øynene og ikke lese i dagene fremover, heter det i en pressemelding fra statsministerens kontor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingen av de andre statsrådene kommer til å overta ansvaret for Kulturdepartementet i Lahnsteins sykefravær. Sykefraværet vil heller ikke få noen konsekvenser for Lahnsteins styring av Olje- og energidepartementet mens olje- og energiminister Marit Arnstad har svangerskapspermisjon. I ekstraordinært statsråd mandag ble det bestemt at Lahnstein skal overta styringen av Olje- og energidepartementet i tillegg til Kulturdepartementet fra fredag 26. mars klokken 12.00.

Sykmeldingen betyr imidlertid at Lahnstein ikke kommer til å delta i den muntlige spørretimen i Stortinget onsdag, der hun skulle ha vært med sammen med landbruksminister Kåre Gjønnes og sosialminister Magnhild Meltveit Kleppa. I hennes sted vil fiskeriminister Peter Angelsen delta.