Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Laksefisker nær truffet av tankbil som havnet i elva

- Jeg måtte stupe i elva da noe rødt kom.

Foto: Tor Aage Hansen
Foto: Tor Aage Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 25 år gammel tankbilsjåfør ble natt til torsdag alvorlig skadd da han kjørte av veien og havnet i Stjørdalselva i Nord-Trøndelag.

Den 25-år gamle sjåføren var alene i tankbilen. Han satt fastklemt i en times tid før han ble sendt til St. Olavs hospital i Trondheim. Sykehuset opplyste klokka tre natt til torsdag at han hadde pådratt seg alvorlige skader. Tilstanden hans var uavklart.

Ulykken skjedde da kjørte utfor E14 ved Flornes i Stjørdal kommune, skriver Adresseavisen.

Tankbilen veltet og havnet i Stjørdalselva. Der sto det en laksefisker som nesten ble truffet av tankbilen. Han hørte braket da tankbilen traff autovernet og klarte å kaste seg ut i elva for å unngå å bli meid ned av kjøretøyet som kom veltende. Laksefiskeren ble imidlertid truffet av noe av vrakgodset, men uten å pådra seg skader, skriver Stjørdalens Blad.

- Jeg sto og fisket på den samme siden av elva da bilen kom. Jeg hørte at han tok autovernet, snudde meg og så noe rødt som kom. Da måtte jeg bare stupe uti elva, sier laksefisker Petter Kise til Adressa.

Tankbilen var lastet med det Stjørdalens Blad omtaler som «et farlig stoff» og ble påført store materielle skader, og ble senere på natten trukket opp av vannet.

Årsaken til utforkjøringen var natt til torsdag ukjent.

(NTB)