Lama skapte trafikkaos

Etter noen timer dukket eieren opp i Lillesand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En eksotisk gjest fra Sør-Amerika med fire bein og pels skapte trafikkaos i Lillesand i morges. Først klødde lensmannen seg i hodet da han kom på jobb og fant et ukjent dyr på størrelse med en liten hest på trappa.

Noen hadde tjoret lamaen på den grønneste flekken i sentrum, attpåtil ved sørlandsbyens eneste rundkjøring. Der gikk det rundt og rundt - bokstavelig talt.

Alle skulle se på den sjeldne gjesten, og politiet ble nedringt av folk som lurte på om et villdyr hadde forvillet seg til Lillesand, melder Agderposten.no.

Den roligste på to eller fire i Lillesand i formiddag, var lamaen selv. Etter noen timer meldte dyrets herre og mester seg. Sirkus Zorba var i byen.

- Sirkuset er opptatt av at dyrene skal få mest mulig frisk luft og grønt gras, og dette var den grønneste flekken dyrepasseren fant i hele Lillesand, sier sirkusdirektør Thor Gujord til avisa.

Spyttemyte

Den fire år gamle lamaen kommer fra Peru og går på \'hinderskole\'. Mytene sier at lamaen forsvarer seg med å spytte på folk og andre utfordrere. Lamaspytt skal være like etsende som syre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer