Lamar valgte sønnens fødsel framfor jobben. Da fikk han sparken

Nå får han støtte fra hele verden.

Lamar valgte sønnens fødsel framfor jobben. Da fikk han sparken
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Da Lamar Austin fra New Hampshire i USA fikk høre at hans kone Lindsay skulle føde, ble han stilt overfor et dilemma.

Han skulle nemlig jobbe hele helga, og var fortsatt på en 90 dagers prøveperiode, men likevel var han ikke i tvil. Han valgte å dra til sykehuset, og var der da parets fjerde barn ble født.

Men søndag morgen kom beskjeden han hadde håpet å unngå. Det tikket nemlig inn en tekstmelding som informerte ham om at han var sagt opp.

- Jeg svarte bare «ok»

Austin selv sier ifølge lokalavisa The Concord Monitor at han informerte sjefen sin om at han ble værende på sykehuset da fødselen trakk ut. Tilbake fikk han en advarsel om at han måtte innfinne seg på jobb før klokka åtte neste morgen.

Det gjorde han ikke, og dermed kom meldingen i ettiden om at han var ferdig i vaktselskapet.

- Jeg svarte bare «ok». Jeg var på sykehuset, og det hadde vært en lang natt. Jeg aktet ikke å krangle med noen om jobb mens kona mi fødte, sier han.

Lokalavisa var raskt ute med å omtale saken, og etter det har ballen rullet videre. Austins historie har nå gått over hele verden, og også de lokale politikerne har fått opp øynene for Austin-familiens situasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer